Nieuws.

Automatisering in de accountancy: onze toepassingen van software op een rij

Als jong en dynamisch accountantskantoor zijn we niet alleen continu bezig met het verbeteren van onze processen, maar ook met die van onze klant. Afgelopen maanden hebben we ons daarom gericht op het combineren van verschillende softwarepakketten.

Administratie

Deze pakketten ondersteunen onder andere bij het tijdig en volledig aanleveren van de financiële administraties. Dit biedt ons de mogelijkheid om klanten te voorzien van actuele managementrapportages, waarmee zij hun onderneming in de juiste richting kunnen sturen. Voor het aanleveren van de administratie maken we gebruik van Basecone Spenser. Ook voeren we onze salarisadministratie niet meer in binnen Exact Online, maar in Loket. Hierdoor hebben onze klanten en hun werknemers rechtstreeks toegang tot alle benodigde salarisgegevens.

Rapportages

Voor een ondernemer is het daarnaast uiterst belangrijk om tijdig de juiste financiële informatie te ontvangen en niet overspoeld te worden met allerlei informatie. Om dit te voorkomen maken we frequente en klantgerichte rapportages in Visionplanner. Middels dit online dashboard kan de klant continu monitoren hoe zijn of haar onderneming ervoor staat. Naast de managementrapportages leveren we jaarlijkse financiële rapportages die worden opgesteld in MLE. Met deze pakketten kunnen de rapportages naar wens van de klant worden ingericht, waardoor ze de juiste cijfers verkrijgen om hun onderneming te sturen.

CRM

Als accountantsorganisatie werk je tot slot met veel gevoelige informatie die goed gearchiveerd dient te worden. Daarom hebben wij gekozen om gebruik te maken van AFAS. Naast de CRM-omgeving biedt het de mogelijkheid om alle belastingaangiftes te automatiseren en de correspondentie te digitaliseren.

Meer informatie ontvangen over onze automatiseringsprocessen in accountancy? Neem dan contact met ons op.

Artikel delen op:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Slechts één stap verwijderd van jouw groei